ZNECKBAR DE GOORN

ZNECKBAR DE GOORN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zneckbar de Goorn. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:51 Het eten kwam later dan afgesproken. Dat vind ik nog niet zo erg. Wel jammer dat het lauw was en de patat was zelfs koud. Ik heb nog nooit eerder besteld, dus ik ga er van uit dat ik gewoon pech had.
24 jul 2022 om 18:40 Lekker kippen vleugels en broodjes gezond, Lekker met dit weer, bedankt team zneckbar!
24 jul 2022 om 12:42 Sometimes 10 momtutes delivery ..
23 jul 2022 om 21:26 Zoals gewoonlijk snel bezorgd en lekkere (ongezonde) snacks
23 jul 2022 om 6:30 Was weer top zoals altijd. Lekker eten en snelle bezorging!
19 jul 2022 om 21:05 Dit ben ik niet gewend van jullie hoe het vandaag gegaan is.
16 jul 2022 om 20:39 Was heerlijk eten , en stipt op tijd thuis bezorgt echt top!
14 jul 2022 om 21:17 Wat was het weer snel en lekker!!!
10 jul 2022 om 19:52 Slecht qua hoeveelheid en kwaliteit. Friet net tot aan de rand van het bakje gevuld. Satésaus ook maar voor de helft gevuld. Kleur van de friet was donker. (of te lang gebakken of frituurvet te oud). Wordt NOOIT meer bestellen! Bezorging super!
10 jul 2022 om 18:40 Heerlijke patat, was even miscommunicatie via thuisbezorgd.nl. Maar na even gebeld te hebben was het opgelost. Kapsalon was lekker en de snacks ook
4 jul 2022 om 20:07 Top gegeten.
3 jul 2022 om 20:10 Super mooi op tijd vond het eten aardig maar meer niet